Έφυγε σε ηλικία 77 ετών ο Σταμάτης Σκουλάς

Κανένα σχόλιο

Τη Παρασκευή έφυγε σε ηλικία εβδομήντα εφτά ετών, και το Σάββατο ανήμερα των Χριστουγέννων, τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία, κι έγινε η ταφή του Σταμάτη Σκουλά, στο νεκροταφείο Μαρμαρά Βαρυπέτρου. Ο Σταμάτης Σκουλάς, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ Χανίων, και μέλος της Ν.Ε. Εξελέγη δύο φορές Δημοτικός σύμβουλος Χανίων. Ασχολήθηκε ενεργά με το αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα, και εξελέγη στην διοίκηση της ΚΥΔΕΠ.

Πριν μερικά χρόνια ο Σταμάτης Σκουλάς είχε την ατυχία να χάσει έπειτα από ασθένεια, την μονάκριβη κόρη του την οποία υπεραγαπούσε. Στην κηδεία παρέστησαν πλήθος φίλων, συγγενείς, και συναγωνιστές του. Επικηδείους εκφώνησαν οι Γιάννης Κλωνιζάκης, πρώην Δήμαρχος Χανίων, ο Δήμαρχος Κανδάνου Ευτύχης Δασκαλάκης καθώς και ο Δήμαρχος Κολυμβαρίου Πολυχρόνης Πολυχρονίδης.

Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live