Η ΓΕΣΑΣΕ για τα νέα φορολογικά μέτρα

Κανένα σχόλιο

Ένας πολύ δύσκολος χειμώνας περιμένει πλέον τους Έλληνες αγρότες , καθώς το εξαιρετικά μειωμένο εισόδημα τους αναμένεται να υποστεί και νέο πλήγμα από τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης . Ειδικότερα, τα νέα επαχθή φορολογικά μέτρα που προωθεί το ΥΠΕΘΟ επιβαρύνουν υπέρμετρα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των αγροτών που ήδη δοκιμάζονται σκληρά από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και το γενικότερο κλίμα ακρίβειας .

Με την νέα φορολογική επιδρομή συνεχίζεται πλέον ο εμπαιγμός σε βάρος των χαμηλόμισθων, μικρομεσαίων, συνταξιούχων και των αγροτών που τόσα πλήγματα έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live