Με θέμα “έλεγχος και συντήρηση των παιδικών χαρών και πάρκων της πόλης” το Δ.Σ. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αίτημα συζήτησης στο Δ.Σ. κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαυρεδάκης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου με θέμα τον έλεγχο και συντήρηση των παιδικών χαρών και πάρκων της πόλης των Χανίων. Αναλυτικά στο αίτημά του αναφέρει: Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου, άρθρο 9, παράγραφος 3, παρακαλώ όπως μου δοθεί ο προβλεπόμενος χρόνος προκειμένου να τοποθετηθώ για το αναφερόμενο θέμα κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του μήνα Αύγουστο 2008.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πιστεύω να θυμόσαστε όλοι, την επίθεση με ειρωνικά σχόλια και απαξιωτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου, για περισσότερο από πέντε λεπτά, για την τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του την 14-07-2008, σχετικά με το αναφερόμενο θέμα, της συντήρησης και τον έλεγχο των παιδικών χαρών της πόλης μας, έπειτα από δημοσίευμα συμπολίτη μας και δικής μου αρχικής τοποθέτησης, με αριθμό πρωτοκόλλου 22929/15-05-2007, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αριστείδη Παπαδογιάννη, λέγοντάς μου, ως επίλογο ότι δεν είναι δυνατόν ως Δημοτικός Σύμβουλος να μη γνωρίζω πως δεν υφίστανται τα παραπάνω και ότι όλα λειτουργούν τέλεια.

"Sponsored links"

Όμως δεν πέρασαν πολλές μέρες και στον τοπικό τύπο την Πέμπτη 13-07-2008 υπήρξε και άλλη διαμαρτυρία κατοίκων για το πάρκο της Νέας Χώρας καθώς επίσης και την Τρίτη 05-08-2008 για το ίδιο θέμα άλλη διαμαρτυρία κατοίκων για εγκατάλειψη πάρκου και επικίνδυνα παιχνίδια επί της οδού Γιαμπουδάκη στον Άγιο Ιωάννη.

Επανέρχομαι στην προηγούμενη τοποθέτηση και πρότασή μου, η οποία κινείται προς την κατεύθυνση της πρόληψης. Θα πρέπει ενόψει της καλοκαιρινή ς περιόδου, αρμόδιο συνεργείο του Δήμου να επισκεφθεί τους χώρους αυτούς, προκειμένου να ελέγξει εάν τηρούνται οι όροι ασφαλείας των διάφορων παιχνιδιών. Παράλληλα θα μπορούσαν να τοποθετηθούν κατάλληλες πινακίδες – σήμανση για την ενημέρωση και προσοχή των γονέων, γιατί κανένα παιχνίδι και κανένας χώρος δε θεωρείται ακίνδυνος. Επιπλέον θα μπορούσε να υπάρχει ο αριθμός τηλεφώνου 15240 του Δήμου, στον οποίο οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνουν την αρμόδια Υπηρεσία η οποία από μόνη της, θα πρέπει να ενεργεί αυτοψία προκειμένου να διαπιστώνει εάν πραγματικά υφίστανται τα καταγγελλόμενα.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live