Έκδοση νέου ξενοδοχειακού οδηγού του Νομού Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνης στην συνεδρίασή της αποφάσισε την έκδοση νέου Ξενοδοχειακού Οδηγού Ν. Ρεθύμνης με έντυπη και ηλεκτρονική αναφορά (σε τέσσερεις γλώσσες). Για το λόγο αυτό, όποιες ξενοδοχειακές μονάδες επιθυμούν να καταχωρηθούν στον Νέο Οδηγό, θα πρέπει: Να έρθουν σε επαφή με την Διεύθυνση Τουρισμού (πληροφορίες: κος Κουρμούλης Ελευθέριος, τηλ. 28310-25571,2) για να προσκομίσουν το οπτικοακουστικό υλικό που διαθέτουν σε ηλεκτρονική μορφή, αφού συμπληρώσουν τη φόρμα του σχετικού ερωτηματολογίου.

Να εξοφλήσουν τη συμμετοχή τους που θα ανέρχεται σε 1,5 Ευρώ ανά κλίνη με minimum συμμετοχή τα 100 Ευρώ, και μν καταθέσουν τα απαραίτητα στοιχεία έως τις 12/9/08 (ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ, 2 φωτογραφίες εσωτερικού και 2 φωτογραφίες εξωτερικού χώρου, λογότυπο, συμπληρωματική φόρμα με τα στοιχεία τους, μικρό κείμενο 50-70 λέξεων, απόδειξη εξόφλησης συμμετοχής και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο).

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live