Την Πέμπτη η κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία της Αγοράς

Κανένα σχόλιο

Λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές – την κορυφαία όπως λένε, στιγμή της δημοκρατίας – οι Αστυνομικές Αρχές σαρώνουν με καθημερινές επιχειρήσεις «σκούπα» την πόλη και οδηγούν στα κρατητήρια εκατοντάδες μετανάστες που το μόνο «έγκλημα» τους η αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής στη χώρα μας. Λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές – την κορυφαία , όπως λένε στιγμή της δημοκρατίας – εκατοντάδες άνθρωποι στοιβάζονται σαν τα ζώα, κακοποιούνται, απειλούνται, τρομοκρατούνται, για ένα μόνο λόγο είναι ο πιο εύκολος στόχος.

Λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές – την κορυφαία, όπως λένε στιγμή της δημοκρατίας – και εμείς όλοι και όλες μπορούμε να δούμε ότι στην «δημοκρατία» τους δεν υπάρχει χώρος για τους πολλούς, τους φτωχούς, τους χρεωμένους, τους άστεγους, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους. Λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές – την κορυφαία, όπως λένε στιγμή της δημοκρατίας – και εμείς οι πολλοί μπορούμε να τους στείλουμε το μήνυμα ότι η αξιοπρέπεια μας έχει πρόσωπο, έχει το δικό μας πρόσωπο, το πρόσωπο του κάθε μετανάστη και θα το δείτε. Θα το δείτε την Πέμπτη στη πορεία Αλληλεγγύης, θα το δείτε στην κάλπη, θα το βλέπετε στους αγώνες που θα γεννήσει η νεοφιλελεύθερη πολιτική σας. Όλοι την Πέμπτη στην Συγκέντρωση και Πορεία Αλληλεγγύης στην Πλατεία της Αγοράς.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live