Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, ως φορέας όχι μόνο εκπαίδευσης αλλά και πολιτισμού, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων (κτίριο Δ5) του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης από 9:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Πολυτεχνείου Κρήτης που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με στόχο να δείξει έμπρακτα πως η ευγενής επιδίωξη για μια κοινωνία με περισσότερη ανθρωπιά και αλληλεγγύη είναι κάτι που μας αφορά όλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε ένα μείζον πρόβλημα και θα βρει πολλούς μιμητές, αναδεικνύοντας την εθελοντική προσφορά ως μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. έλα και εσύ! δώσε αίμα – χάρισε ελπίδα!

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live