Επιμένει η Ε.Τ.Α. στην ήπια αξιοποίηση των Αγ. Αποστόλων παρά την βούληση της τοπικής κοινωνίας για προστασία της περιοχής

Κανένα σχόλιο

«Πρόθεση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) Α.Ε., αποτελεί η ήπια και φιλική προς το περιβάλλον αξιοποίηση των Αγ. Αποστόλων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, τους περιβαλλοντικούς και πολεοδομικούς περιορισμούς, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντοτε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μεριμνώντας ταυτόχρονα για την γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής, τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη της τοπικής κοινωνίας και το σεβασμό των δικαιωμάτων των κατοίκων».

Τα παραπάνω επισημαίνει ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκη, Σ. Κουβέλη και Γ. Μανιάτη, με την οποία ζητούσαν “τη προστασία και την εξαίρεση της περιοχής των Αγ. Αποστόλων, από τα υπό αξιοποίηση περιουσιακά στοιχεία της ΕΤΑ”.

"Sponsored links"

Καταλήγοντας ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, προσθέτει ότι «η περιοχή διαθέτει τα χαρακτηριστικά για την ανάπτυξη ενός πολιτιστικού πάρκου, αφού μέρος του ακινήτου βρίσκεται εντός αρχαιολογικής ζώνης. Καθώς η έκταση είναι ήδη παραχωρημένη στους όμορους Δήμους επ’ αόριστον, η ΕΤΑ Α.Ε προσπαθεί, με την κοινή επιτροπή που έχει συσταθεί, να εξεύρει τη βέλτιστη δυνατή λύση για την αξιοποίηση του ακινήτου, εντός του προαναφερθέντος πλαισίου».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live