Η Περιφέρεια Κρήτης αρμόδια για την ολοκλήρωση του Μνημείου της Μάχης της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Απάντηση στην αναφορά που είχε καταθέσει πρόσφατα ο Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Μ. Σκουλάκης για την ανέγερση Μνημειακού Συγκροτήματος της Μάχης της Κρήτης, έδωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός Οικονομίας κ. Γ. Παπαθανασίου. Στην απάντηση του Υφυπουργού Οικονομίας επισημαίνεται πως «το έργο ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ έχει ενταχθεί από το 2003 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης, με προϋπολογισμό 1.760.000,00 € και με πληρωμές μέχρι 31.12.2007 ύψους 196.454,95 €».

krites_agonistes_resize.jpgΠαράλληλα σημειώνεται πως «το ύψος των πιστώσεων ετησίως καθορίζεται με βάση την πρόταση του φορέα υλοποίησης του έργου σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και πως «φορέας υλοποίησης του παραπάνω έργου είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία είναι αρμόδια για την ολοκλήρωση του και την κατανομή των εγκεκριμένων πιστώσεων ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live