Αγροζημιές και καταπατήσεις από τους…Δήμους!

Κανένα σχόλιο

Όταν οι αγροζημίες, οι καταπατήσεις αγροτικών περιουσιών συμβαίνουν από αγρότες μπορείς να απευθυνθείς στην ανύπαρκτη αγροφυλακή. Ή μήπως κάνομε λάθος και υπάρχει χωρίς να το γνωρίζομε. Όταν οι αγροζημίες και καταπατήσεις γίνονται από τον ίδιο το Δήμο της περιοχής τί μπορείς να κάνεις; α) Να απευθυνθείς στον εκπρόσωπο του Δημοτικού Διαμερίσματός σου. β) Να απευθυνθείς στον ίδιο τον Δήμαρχο. Αν και στις δυο περιπτώσεις συναντήσεις την πλήρη αδιαφορία, τί άλλο μπορείς να κάνεις, από το να απευθυνθείς στη δικαιοσύνη;

DSC00011 Οι Φωτογραφίες αψευδής μάρτυρας των παράνομών πράξεων του Δήμου Βουκολιών, που τοποθέτησε βάνες άρδευσης στην αυλή του σπιτιού ιδιώτη που έχει την ατυχία να μη μένει εκεί. Φωτογραφίες πάνω δείχνουν πώς μπορεί να μετατραπεί ένας ελαιώνας σε χώρο στάθμευσης βαρέων μηχανημάτων. Για τη περίπτωση αυτή ο ιδιοκτήτης προσέφυγε στον Αστυνομικό σταθμό Βουκολιών, συμμορφώθηκε προσωρινά ο παραβάτης και επανήλθε δριμύτερος. Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς εκτός των άλλων, στα δύσμοιρα χωριά μας.

"Sponsored links"

DSC00016

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live