Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα, θα πραγματοποιήσει αύριο (28/05/2009) επισκέψεις σε περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης και ειδικότερα των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου. Το πρόγραμμα του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών περιλαμβάνει συσκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, πραγματοποίηση συσκέψεων και συναντήσεων με Βουλευτές, με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο των επισκέψεων του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα εγκαινιάσουν το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σκοπός των επισκέψεων του κ. Αναπληρωτή Υπουργού και του κ. Αρχηγού είναι η ενημέρωσή τους από τους Προϊσταμένους των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η παροχή ειδικότερων οδηγιών και κατευθύνσεων σχετικά με την αποτελεσματικότερη επιτέλεση του αστυνομικού έργου και κυρίως η προσωπική αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και οι Περιφερειακές Υπηρεσίες.

"Sponsored links"

Πρόγραμμα επισκέψεων Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών Αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Τάξης και αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.

Πέμπτη 28 Μαΐου

10.50 – 11.40 Επίσκεψη στην Α.Δ. Ρεθύμνου (Σχολή Αστυγυλάκων). Συνάντηση με Συνδικαλιστικό Σωματείο της Α.Δ. Ρεθύμνου (Σχολή Αστυφυλάκων).

11.50 – 12.30 Σύσκεψη στη Νομαρχία Ρεθύμνου

13.20 – 13.30 Επίσκεψη στο ΤΑΕ Αποκορώνου – Συνάντηση με συνδικαλιστικά σωματεία

15.00 – 15.45 Σύσκεψη στη Νομαρχία Χανίων

20.40 Εγκαίνια του νέου Α.Τ. Κισάμου

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live