Το ΓΕΩΤΕΕ για την νέα επίθεση εις βάρος κτηνιάτρου

Κανένα σχόλιο

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. αισθάνεται λύπη, οργή και αγανάκτηση για το νέο κρούσμα απρόκλητης επίθεσης και άσκησης σωματικής βίας σε βάρος ενός κτηνιάτρου, κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του. Καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση και συμπαραστέκεται αμέριστα στο συνάδελφο που υφίσταται τις συνέπειες της.

859a Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε είναι πολύς ο χρόνος από τη τελευταία επίθεση σε βάρος γεωτεχνικού με ανάλογα χαρακτηριστικά. Η συχνή επανάληψη τέτοιων φαινομένων ανησυχεί ιδιαίτερα τη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου που καλεί πλέον τη μεν δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά το δράστη, τους δε φορείς της τοπικής κοινωνίας να εκδηλώνουν περισσότερο έντονα την αντίδρασή τους σ’ αυτά τα φαινόμενα. Πρόκειται για δύο υποχρεώσεις απαραίτητες πλέον, αν θέλουμε να μην εκδίδουμε ανάλογου περιεχομένου ανακοινώσεις.

"Sponsored links"

Για τη Δ.Ε. του ΓΕΩΤΕΕ/Π/Κρήτης

Ο Πρόεδρος

Κώστας Καμπιτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live