Η νέα …καινοτομία της ΔΕΗ!

Κανένα σχόλιο

Ένα νέο τρόπο «είσπραξης» εφαρμόζει το τελευταίο τρίμηνο η ΔΕΗ. Αποστέλλει τους γνωστούς από τα παλιά λογαριασμούς ΕΝΑΝΤΙ με προειδοποίηση ΔΙΑΚΟΠΗΣ αν δεν πληρωθούν στην ημερομηνία που ορίζεται ως καταληκτική . Στο αντίστοιχο πλαίσιο του «λογαριασμού» εμφανίζει την προηγούμενη μέτρηση χωρίς να αναγράφει την σημερινή και κατά συνέπεια τη διαφορά που προκύπτει και θεωρείται η κατανάλωσή μας. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ !

clip_image001Σε ερώτησή μας σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα Κηφισιάς η προϊσταμένη υπεραμύνθηκε της νέας «καινοτομίας» λεγοντάς μας ότι, την επομένη της πληρωμής ή της διακοπής μιας παρόμοιας σύνδεσης το συνεργείο της ΔΕΗ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές … ή όχι! Αλλά στο μεταξύ ο «ηλίθιος καταναλωτής» έχει πληρώσει ή έχει υποστεί τη κύρωση της διακοπής!

"Sponsored links"

Πρόκειται για νέα ήθη στην εμπορική ή όπως αλλιώς θέλετε πρακτική συναλλακτικών θεσμών; Εμείς γνωρίζαμε παλαιόθεν ότι όταν αγοράζεις συγκεκριμένες υπηρεσίες ή αγαθά τότε πληρώνεις. Ξέρετε ότι υπάρχουν μέτρα και σταθμά για την ποσότητα… Ποτέ και σε καμία χώρα δεν καλείται ο καταναλωτής να πληρώσει ΕΝΑΝΤΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ…. Είναι απόπειρα εξαπάτησης του καταναλωτή ή μια τέτοια πρακτική συνιστά ευθέως απάτη;
Τόχετε προσέξει;;;

Ελληνας Πολίτης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live