Διεθνές Επιστημονικό συνέδριο «ΕΒΤΑ2008 Congress»

Κανένα σχόλιο

Ο Ευρωπαϊκός Σύλλογος Εκπαιδευτών της μεθόδου Bobath-NDT (European Bobath Tutors’Association, http://www.bobath-ndt.com) διοργανώνει το επιστημονικό συνέδριο «ΕΒΤΑ Congress 2008» που για φέτος φιλοξενείται στη χώρα μας. Το συνέδριο «ΕΒΤΑ Congress» πραγματοποιείται κάθε δύο έτη σε μια διαφορετική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα εκπροσωπείται στον Ευρωπαϊκό Σύλλογο από την ομάδα των Ελλήνων εκπαιδευτών Bobath-NDT η οποία και έχει αναλάβει την οργάνωση του συνεδρίου στη χώρα μας για το 2008 (ΕΒΤΑ Congress 2008, http://ebta2008.maich.gr).

Η πόλη των Χανίων στην Κρήτη επιλέχθηκε ως τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του MAICH (Mediterranean Agronomic Institute Chania). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2008.

"Sponsored links"

Δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο έχουν όλοι οι θεραπευτές (Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές) και Ιατροί που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της θεραπευτικής παρέμβασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και άλλες αναπτυξιακές δυσλειτουργίες. Αναμένεται η συμμετοχή πολλών θεραπευτών και Ιατρών από διάφορες χώρες της Ευρώπης, τις ΗΠΑ καθώς και από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το συνέδριο «ΕΒΤΑ Congress 2008» έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική. Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/09/08 στις 19:00.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live