Διθέσιο περιφερειακό ιατρείο στο Γάζι

Κανένα σχόλιο

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έπειτα από εισήγηση του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νίκου Κεφαλογιάννη, η σύσταση νέου 2θέσιου Περιφερειακού Ιατρείου στο Γάζι. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης. Με τη σύσταση 2θέσιου Π.Ι., περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αγ. Βαρβάρας, ικανοποιείται ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Δημοτικού Διαμερίσματος Γαζίου, για καθημερινή παροχή υπηρεσιών υγείας στο μεγάλο πληθυσμό ευθύνης του. Στο Δήμο Γαζίου έως σήμερα λειτουργούσε ένα εξεταστήριο.

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης έχει καταθέσει αίτημα προκήρυξης 2 θέσεων κλάδου ιατρών Υπόχρεων Υπηρεσίας Υπαίθρου για το νεοσυσταθέν Περιφερειακό Ιατρείο Γαζίου και αναμένεται η σχετική έγκριση από το Υπουργείο.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live