Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αθλητικό Όμιλο Ακρωτηρίου

Κανένα σχόλιο

Το νέο ΔΣ συνεδρίασε, Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008 και ανέδειξε στη θέση του Προέδρου τον Παύλο Μαρινάκη, Α’ Αντιπροέδρου τον Τραχανατζή Νικόλαο Β’ Αντιπροέδρου τον Λιονάκη Ευάγγελο Γ’ Αντιπροέδρου την Χατζημανωλάκη Ιωάννα, Γενικό Γραμματέα τον Τζανάκη Ιωάννη, Ειδικό Γραμματέα τον Σηδιρόπουλο Νικόλαο Ταμία τον Μαρνεράκη Κων/νο, Βοηθό Ταμία τον Παπαγιανάκη Αντώνη, Γενική Έφορο την Καζάκου Ελένη, Δημοσίων Σχέσεων την Μαντωνανάκη Μάγδα, Μέλος την Όλσεν Πια Ροννέ, Μέλος τον Γιαμυάκη Δημήτριο.

Έφορος Μπάσκετ την Τσαγράκη Μαρία, Έφορος Βόλλευ τον Αγναντή Δημήτριο, Έφορος Ρυθμικής Γυμναστικής τον Αγναντή Δημήτριο, Έφορος Σκάκι την Μαντωνανάκη Μάγδα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live