Με πρακτορικές μεθόδους παρακολουθούν οι Γερμανοί της Lidl το προσωπικό τους

Κανένα σχόλιο

Μεγάλο σκάνδαλο παρακολούθησης του προσωπικού της Γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl από κρυφές κάμερες, ακόμη και στις τουαλέτες αποκαλύφθηκε από γνωστό γερμανικό περιοδικό και μεταδίδεται ανά τον κόσμο. Σε εκατοντάδες σελίδες αναφορικά με την υπόθεση περιγράφεται πως η γερμανική αλυσίδα λιανικής Lidl παρακολουθούσε με κρυφές μικρο-κάμερες το προσωπικό των καταστημάτων της, καταγράφοντας όλες τις ιδιωτικές τους επικοινωνίες, τη συμπεριφορά τους στα καταστήματα, ακόμη και τις επισκέψεις τους στις τουαλέτες.

Η αλυσίδα κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί μεθόδους της Στάζι, της γνωστής μυστικής υπηρεσίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, η οποία είχε κατηγορηθεί άπειρες φορές για παράνομες ενέργειες της. Η Γερμανική LIDL αρνείται την κατηγορία ότι κατασκόπευε το προσωπικό των καταστημάτων της, ωστόσο παραδέχεται πως είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε αυτά .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live