Οι εκθέσεις του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης κατά τη Ναυτική Εβδομάδα

Κανένα σχόλιο

Στο Νεώριο του Moro. Το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης θα παρουσιάσει τις ακόλουθες εκθέσεις στο παραχωρηθέν Νεώριο του Moro καθ΄ όλη τη διάρκεια της Ναυτικής Εβδομάδας.

Μόνιμη έκθεση:

  • Αρχαία Ναυπηγική. Κύριο έκθεμα το ανακατασκευασθέν Μινωικό πλοίο. Εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Οι φάσεις της ναυπήγησης. Ο πειραματικός πλους κ.α.
  • Παραδοσιακή Ναυπηγική. Διάφοροι τύπου μικρών σκαφών με την αρματωσιά τους. Εργαλεία παλαιών καραβομαραγκών κ.α.

"Sponsored links"

  • ΦΩΤΟ-1- ΑΡΧΑΙA ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ Ζωγραφικά μοντέλα αλιευτικών που είχαν έδρα τα λιμάνια της Κρήτης κατά την περίοδο 1845 – 1879 του κ. Κων/νου Κρητικού. (προσφορά του στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης).
  • Φωτογραφική έκθεση πλοίων του στόλου μας κατά τις αρχές του 20ου αιώνα του Ναυάρχου Μακκά. (προσφορά στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης από την Ιστορική και Εθνολογική Εταιρία της Ελλάδος).
  • Ζωγραφική έκθεση με θέμα « Ταξιδεύοντας στις θάλασσες » του Γεώργιου Φρογουδάκη. (προσφορά στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης από την κόρη του κα. Μαρία Φράγκου – Φρογουδάκη ).

Το Νεώριο θα λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 16:00 και 19:00 – 22:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις