Έκδοση τουριστικού οδηγού για βίλες και παραδοσιακούς ξενώνες από τη ΝΕΤΠΡ

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου πρόκειται να επανεκδώσει τον Τουριστικό Οδηγό Βίλλες και παραδοσιακοί ξενώνες στην ενδοχώρα ικανοποιώντας με την απόφαση αυτή: α) τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η προηγούμενη έκδοση, β) την προώθηση του ποιοτικού τουρισμού στην ενδοχώρα του Νομού, γ) τη δημιουργία δικτυακής πύλης (portal) από τη ΝΕΤΠ Ρεθύμνης για την καταχώρηση των αγροτουριστικών καταλυμάτων και δ) την ανάγκη γνωριμίας του επισκέπτη μας με τον πολιτισμό, την παράδοση, τη διατροφή και τα τοπικά προϊόντα, τη φύση και τις δραστηριότητες που μπορεί να αναπτύξει όλο το χρόνο στην ύπαιθρο (αγροτουρισμός, περίπατοι, ποδηλασία, ορειβασία, touring, κτλ.)

xenonas Για το λόγο αυτό έως στις 19/9/2008 όλοι οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα αναφερόμενα καταλύματα, να προσκομίσουν στη Δ/νση Τουρισμού (Δημοκρατίας 1, έναντι Δημαρχείου, αρμόδιος υπάλληλος κα Κουτάντου Ευγενία, τηλ. 28310-25571/2):

"Sponsored links"

α) 6 φωτογραφίες (3 εσωτερικές και 3 εξωτερικές του καταλύματος σε ψηφιακή μορφή, διαστάσεων 10cm x 15cm, 300 dpi ανάλυση) και

β) κείμενο 50 λέξεων.

Στην υπηρεσία θα συμπληρώνεται και μία φόρμα αίτησης με όλα τα facilities, διεύθυνση και τρόπο επικοινωνίας. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη σήματος λειτουργίας (εν ισχύει) από τον ΕΟΤ, περιαύλιος χώρος (αυλή ή κήπος) και η αυτονομία του κτίσματος.

Ο έλεγχος δικαιολογητικών θα γίνει από την Επιτροπή Υλοποίησης Προγράμματος της ΝΕΤΠ Ρεθύμνης. Η έκδοση θα υλοποιηθεί σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ρώσικα). Όσοι συμμετείχαν στην προηγούμενοι έκδοση θα πρέπει να προσκομίσουν ό,τι νέο στοιχείο διαθέτουν (ανανέωση σήματος, φωτογραφίες, ιστοσελίδα, e-mail κτλ). Το κόστος συμμετοχής για κάθε δημοσίευση (για παλιές και νέες καταχωρήσεις) θα είναι 100 ευρώ.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live