Συνέλευση στεκιού μεταναστών

Κανένα σχόλιο

Στη συνέλευση της Τρίτης συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  • Το θέμα των αστέγων στα Χανιά. Προτάθηκε να υπάρξει μια ομάδα εργασίας που αρχικά, θα διερευνήσει και θα δουλέψει το ζήτημα των αστέγων στη πόλη. Δήλωσαν ενδιαφέρον ο Τσουκάτος, ο Μπολιούδης, η Κική και άλλοι (που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή) και θα υπάρξει η 1η, ανοιχτή πάντα, συνάντηση τη Πέμπτη 2/4 στης 8 στο στέκι. Ακουστήκαν διάφορες απόψεις κ προτάσεις όπως κ ο προβληματισμός ότι υπάρχει αναγκαιότητα να αντιμετωπιστεί ενιαία το θέμα των ελλήνων κ μεταναστών αστέγων. Ήδη στο foroum μεταναστών έχει ανοίξει το συγκεκριμένο ζήτημα και σε επόμενες συνελεύσεις θα υπάρξει κάποια ενημέρωση-πρόταση για κάποια δράση και εκδηλώσεις.

  • Υπήρξε πληροφόρηση για την κακοποίηση του φοιτητή στο Ρέθυμνο από την ομάδα ΟΕΡ (ομάδα εθνικιστών Ρεθύμνου), και αποφασίστηκε να γραφτεί κείμενο καταγγελίας από το στέκι (το ανέλαβε ο Μπολιούδης)
  • Αποφασίστηκε το κάλεσμα-δελτίο τύπου από το Στέκι για την αντιπολεμική πορεία του Σαββάτου 4/4 στη Σούδα.
  • Έγινε ενημέρωση για το 2ημερο εκδηλώσεων 4-5Απριλίου από την ομάδα του «Σπόρου» στα Χανιά.
  • Έγινε ενημέρωση για την εκθεση ζωγραφικής που ετοιμάζει η ομάδα για τη Σπλάντζια για μετά το Πάσχα. Τα έσοδα από τα έργα θα διατεθούν στα συσσίτια της Σπλάτζιας.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live