Ένωση τοπικών παραγωγών εμπορικών επιχειρήσεων – καταναλωτών ιδρύεται στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σε ιδρυτική συνάντηση που είχαμε οι παρακάτω φορείς του Ν. Χανίων, στις 17 Απριλίου αποφασίσαμε την ίδρυση ενός συντονιστικού οργάνου, για την στήριξη της τοπικής οικονομίας. Ο Φορέας αυτός θα ονομάζεται ” ΕΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ”. Βασικός στόχος των φορέων ίδρυσης είναι, η στήριξη, η προώθηση της τοπικής παραγωγής, των τοπικών επιχειρήσεων, και των καταναλωτών, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα στην τοπική κοινωνία, και σε όλους τους τοπικούς φορείς, επιστημονικούς φορείς , για συμμετοχή στο νέο όργανο.

"Sponsored links"

Οι συμμετέχοντες φορείς είναι:

  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΏΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
  • ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
  • ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν ΧΑΝΙΩΝ

Εκ του Συντονιστικού Οργάνου

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live