Δήλωση Γιάννη Ντερμανάκη για την αποχή του Δήμου Χανίων από την κινητοποίηση διεκδίκησης

Κανένα σχόλιο

Αμέσως μετά την παράσταση διαμαρτυρίας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Χανίων, Γιάννης Ντερμανάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΚΕ), οι ΤΕΔΚ όλης της Κρήτης και ιδιαίτερα η ΤΕΔΚ του Νομού Χανίων έχουν καταγγείλει την Κυβερνητική Πολιτική και ιδιαίτερα την Κ.Υ.Α. η οποία θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην κατάρρευση σημαντικών κοινωνικών δομών και θα φέρει την χρεοκοπία των Κοινωνικών Προγραμμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Βιρβιδάκης διάσπασε τον αγώνα της ΤΕΔΚ Χανίων κατά τρόπο αδικαιολόγητο.

dermanakis Δεν σεβάστηκε την πλειοψηφία της ΤΕΔΚ και προπαντός δεν σεβάστηκε το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Όφειλε λόγω και της κρισιμότητος του προβλήματος, συμμορφούμενος με την πλειοψηφία της ΤΕΔΚ να ζητήσει τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Οι Δήμαρχοι της Κρήτης διαμαρτυρόμενοι, όπως όφειλαν στην Κυβερνητική Πολιτική, έκλεισαν τους Δήμους και ο κ. Βιρβιδάκης την ίδια ώρα έκανε δηλώσεις ακατανόητες και αδιανόητες.

"Sponsored links"

Οι ευαίσθητες κοινωνικές υπηρεσίες μένουν μετέωρες με την Κ.Υ.Α. και ο κ. Βιρβιδάκης μένει αδρανής και απαθής. Οφείλει, υπόλογος σε όλους τους Χανιώτες, να απολογηθεί για αυτό το πρωτοφανές ατόπημά του, που δημιουργεί προβλήματα στο Δήμο και στην Πόλη σε πολλά επίπεδα και εκθέτει τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε προσωπικές επιδιώξεις. Τα μεγάλα προβλήματα της Πόλης παραμένουν άλυτα λόγω υποκειμενικών προσεγγίσεων.

Όλοι οι Χανιώτες αισθανόμεθα την αγκύλωση που υφίστανται ιδιαίτερα η Πόλης μας σε αυτή την θητεία του κ. Βιρβιδάκη. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους Χανιώτες να αναπτύξουμε μαζί πρωτοβουλίες για όλα τα μεγάλα ζητήματα της Πόλης σε όλες τις συνοικίες και τις γειτονιές για να ανατρέψομε τις Πολιτικές εμμονές κ. Βιρβιδάκη. Δεν μπορεί η Πόλη και δεν θα αντέξει ο Δήμος να είναι το διαρκές θύμα του σημερινού Δημάρχου της Πόλης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live