Ενημερωτική συνάντηση Νομάρχη Ρεθύμνου και Βουλευτή Λαμπίρη για τα ζητήματα του Νομού Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Με τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, είχε συνάντηση στη Νομαρχία, ο Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Ηλίας Λαμπίρης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με θεσμούς και φορείς του Νομού. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το χωροταξικό ζήτημα, το πρόβλημα με τη νομιμοποίηση των 74 οικισμών του Νομού, η σχολική στέγη καθώς και οι αγροκτηνοτροφικές επιδοτήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην θετική εξέλιξη για την ανέγερση νέου νοσοκομείου Ρεθύμνου σε χώρο του Πανεπιστημίου, γεγονός για το οποίο ο κ. Παπαδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, που ένα αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας φαίνεται ότι τελικά θα εκπληρωθεί.

LAMPIRIS 29-7-08 003 Κάτι που δυστυχώς δε συμβαίνει και με το αίτημα των τοπικών αρχών και φορέων για την ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής τουρισμού στο Ρέθυμνο, αφού ύστερα από την προ ημερών συνεδρίαση (25/7/08) του Συμβουλίου Ανώτατης Παιδείας αποφασίστηκε η ίδρυση Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Τουρισμού στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης στη Χίο. Ο Νομάρχης Ρεθύμνου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές και προϋποθέσεις για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής Τουρισμού στην Κρήτη, τη «ναυαρχίδα» του ελληνικού τουρισμού πληρούνται, γεγονός που δυστυχώς φαίνεται ότι δεν έλαβε υπόψη του στην απόφασή του το Υπουργείο Παιδείας.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live