Διήμερη δράση του τομέα δημοσίων έργων ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια διήμερης δράσης που πραγματοποιεί ο Τομέας Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ΚΡΉΤΗΣ στις 7 & 8 Ιουλίου με επισκέψεις σε δημόσια έργα που πραγματοποιούνται στο νησί, κλιμάκιο που αποτελείται από τους Γιάννη Μαγκριώτη, Αρμόδιο από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα, Μανόλη Οθωνα Γραμματέα του Τομέα, Βουλευτές, Μέλη Ε.Σ. & Ν.Ε. θα επισκεφθούν την Τρίτη 8 Ιουλίου το φράγμα Βαλσαμιώτη.

Παράλληλα με τις κατά τόπους επισκέψεις, διοργανώνεται τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 19.00 στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ηράκλειο παγκρήτια ημερίδα κατά την οποία θα διατυπωθούν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ τόσο για την αποτίμηση του Γ’ Κ.Π.Σ/ όπως και του προγραμματισμού που αφορά την τρέχουσα προγραμματική Περίοδο (ΕΣΠΑ)

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live