Εθιμοτυπική συνάντηση της πρέσβειρας του Καναδά στον Σ. Τσόκα

Κανένα σχόλιο

Τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα επισκέφτηκε χθες το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας η Πρέσβειρα του Καναδά στην Ελλάδα Δρ. Ρενάτα Βιέλγκοζ .Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και θέματα συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Κατά την συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης την πρέσβειρα συνόδευαν ο κ.Denys Tessier Σύμβουλος Πολιτικών Υποθέσεων , ο κ. Brian Young Εμπορικός Ακόλουθος και η κα Ζωή Δελήμπαση Υπεύθυνη Πολιτιστικών και Δημόσιων Υποθέσεων στην Καναδική Πρεσβεία στην Αθήνα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live