Δήλωση Μ. Σκουλάκη για επιστροφή φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την κοινή υπουργική απόφαση για την επιστροφή στους αγρότες του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων κ. Μ. Σκουλάκης δήλωσε σήμερα τα εξής: «Άνθρακες αποδείχτηκε – για χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα – η καθυστερημένη απόφαση της κυβέρνησης για την επιστροφή του φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους τελευταίους (η επιστροφή του φόρου θα έπρεπε να έχει καταβληθεί στους αγρότες από τις 15 Ιουνίου 2008). Η απόφασή ωστόσο αυτή απέχει πάρα πολύ από τις προτάσεις των αγροτικών οργανώσεων και δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στις προσδοκίες και στις ανάγκες του αγροτικού κόσμου, ο οποίος στενάζει από την συνεχιζόμενη ακρίβεια και βλέπει το εισόδημα του καθημερινά να μειώνεται…

agroths.1 Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώθηκε-για άλλη μία φορά-ότι τα προεκλογικά μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις της ΝΔ για φθηνό πετρέλαιο ήταν ψεύτικα.
Καλό θα είναι η κυβέρνηση – έστω και αυτή την ώρα – να συναισθανθεί τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες όλης της χώρας και να ανακαλέσει την απόφαση της, καταβάλλοντας άμεσα στους αγρότες τα ποσά της επιστροφής του φόρου που αναλογούν στις πραγματικές ποσότητες πετρελαίου που έχουν χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό το λόγο θα καταθέσω και σχετική ερώτηση στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live