Τμήματα μάθησης από τη Νομαρχία Ρεθύμνου: Μαθήματα σε Autocad, Πληροφορική και Ελληνική Γλώσσα

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου – Δ/νση Πολιτισμού – Ν.Ε.Λ.Ε, Κέντρο Επιμόρφωσης Ρεθύμνου, θα υλοποιήσει στο χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2008, τα παρακάτω τμήματα μάθησης: Πληροφορική, Autocad, Ελληνική Γλώσσα. Παράταση έως και την Παρασκευή 19/9/2008 ,οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της ΝΕΛΕ Ρεθύμνου, Σ. Βλαστού 14, ώρες 09:00 –13:00.

Περισσότερες πληροφορίες: στο τηλέφωνο 28310-21613.

"Sponsored links"

Τμήματα εκμάθησης πληροφορικής για τους κατοίκους πρώην επαρχίας Αμαρίου

Pliroforiki Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου – Διεύθυνση Πολιτισμού – ΝΕΛΕ Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο Φουρφουρά και το Γυμνάσιο Συβρίτου, οργανώνει τέσσερα (4) τμήματα μάθησης Πληροφορικής για τους κατοίκους της πρώην επαρχίας Αμαρίου, διάρκειας πενήντα (50) ώρες το καθένα. Τα τμήματα θα υλοποιηθούν στα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών των παραπάνω σχολικών μονάδων, δεν είναι επιδοτούμενα, και θα ξεκινήσουν σύντομα. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, πληροφορίες ώρες γραφείου, στο τηλέφωνο 2831058782, (υπεύθυνος Ιωάννης Καναβάς).

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live