Σωτήριες για την πυρκαγιά στα νότια του Ρεθύμνου οι ρίψεις νερού των καναντέρ

Κανένα σχόλιο

Σωτήριες, για να αποφευχθεί η καταστροφή των νότιων περιοχών του Ρεθύμνου από την πύρινη λαίλαπα, αποδείχθηκαν χθες οι ρίψεις νερού που έκαναν αργά το μεσημέρι τα δύο καναντέρ και το ελικόπτερο που “σηκώθηκαν” από την Ελευσίνα και πέταξαν πάνω από την φλεγόμενες περιοχές της Αγίας Γαλήνης και των Μελάμπων. Έτσι, με την συνδρομή των εναέριων δυνάμεων από την Αθήνα η πυρκαγιά που έκαιγε ανεξέλεγκτα από το πρωί, άρχισε να περιορίζεται αργά το μεσημέρι, λίγο πριν επεκταθεί στα πρώτα σπίτια της Αγίας Γαλήνης.

Παρανάλωμα του πυρός κέντρο του ΕΘΙΑΓΕ στον Ταυρωνίτη

"Sponsored links"

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν χθες τα ξημερώματα οι εγκαταστάσεις του κέντρου παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού αμπελιών του ΕΘΙΑΓΕ στον Ταυρωνίτη του δήμου Βουκολιών. Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 4 οχήματα της Π.Υ. Από τα Χανιά και το Καστέλι με 8 άνδρες και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση τους η φωτιά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις .

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live