Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου η ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LΙΝΕS

Κανένα σχόλιο

Σήμερα αναχωρεί η ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LΙΝΕS για να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών που διοργανώνει η ΕΟΠ στην Καλαμπάκα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ατομική χρονομέτρηση ανδρών-νέων-γυναικών την Παρασκευή, το Σάββατο αγώνα αντοχής 95 χλμ γυναικών και την Κυριακή αγώνα αντοχής ανδρών 155χλμ. Στην κατηγορία ανδρών θα συμμετέχουν οι Τζωρτζάκης Γιώργος και Πολυχρόνης, Σκαλιδάκης Γιώργος,Περράκης Ανδρέας, Ταμπακάκης Νίκος, Δρακάκης Γιάννης, Ανεσιάδης Χρίστος και Φραγκιουδάκης Γιώργος.

30_ΤΑΛΩΣ foto Στην κατηγορία γυναικών θα μετέχουν η Αλτχάουζ Άρτεμις, Παραγυιού Μαρίνα και Σαριβασιλείου Ζωή. Συνοδοί αποστολής Μαρεντάκης Π και Ορφανουδάκης Κώστας.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live