Δήλωση Μ. Σκουλάκη για το περιστατικό στα Περβολάκια

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που συνέβη το Σάββατο 14 Μαρτίου στο δημοτικό διαμέρισμα Περβολακίων του Δήμου Μηθύμνης, ο Βουλευτής Χανίων, Μ. Σκουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αφού πρώτα καταδικάσω αυτή την αποτρόπαια εγκληματική πράξη που κατέληξε στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου – και η οποία εύχομαι να είναι η τελευταία – θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον άδικο χαμό του παιδιού τους και να ευχηθώ να γίνουν σύντομα καλά οι τραυματίες.


Παράλληλα θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως έστω και τώρα, η συντεταγμένη πολιτεία και τα όργανα της μαζί με τη τοπική κοινωνία στο σύνολό της, οφείλουν να αντιμετωπίσουν το κακό στην ρίζα του. Να φανεί στην πράξη πως υπάρχουν νόμοι και αυτοί ισχύουν για όλους. Να χτυπηθούν οι γενεσιουργές αιτίες που δεν είναι άλλες από τα φαινόμενα της παραβατικότητας και της συνεχιζόμενης ανομίας.

"Sponsored links"

Φαινόμενα που έχουν καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια και τα οποία έχουν από τη μία οδηγήσει σε θλιβερά συμβάντα, όπως το προχθεσινό, και από την άλλη έχουν δημιουργήσει στη μικρή κοινωνία των Περιβολακίων – αλλά και των γύρω χωριών – αισθήματα οργής και ανασφάλειας, εγκατάλειψης και απαισιοδοξίας για το μέλλον της. Ο κύκλος της αυθαιρεσίας, της παραβατικότητας, της βίας και του αίματος, πρέπει επιτέλους να κλείσει. Ήρθε η ώρα, η Πολιτεία αλλά και η κοινωνία να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live