Εγκληματική αμέλεια ο θάνατος του νέου στο Βλητέ: Να αποδοθούν οι ευθύνες ζητάει η ΕΝ.Π.Κ.Ν.Χ.

Κανένα σχόλιο

«Οι Αυτοδιοικητικοί δεν είδαν το πρόβλημα;..» — Η  Ασφάλεια, η προστασία και η ποιότητα  της ζωής των πολιτών, είναι από τους βασικούς στόχους της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων .Με αφορμή το θανατηφόρο γκεμοτσάκισμα νεαρού συμπολίτη μας, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο γκρεμό του Βλητέ, καταγγέλλουμε κάθε αρμόδια αρχή για εγκληματική αμέλεια και ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να διατάξει αμέσως έρευνα και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους, που αμέλησαν για την τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος, η και ακόμα να κάνουν το έργο εκείνο, που θα παρέχει ασφάλεια στους οδηγούς του συγκεκριμένου οδικού δικτύου.

Χρέος της πολιτείας είναι να προστατεύει το υπέρτατο αγαθό του πολίτη που είναι η ίδια του η ζωή. Το πρόβλημα ήταν και είναι στον συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, οι Αυτοδιοικητικοί δεν το είδαν; Σαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, θέλουμε τους αιρετούς που εμείς επιλέξαμε, να νοιάζονται περισσότερο για έργα που να μας διασφαλίζουν την βιωσιμότητα μας, εκεί τους θέλουμε παρόντες, απλά πράγματα ζητάμε, χειροπιαστά ,καθημερινά να ξέρουμε ότι θα περπατήσουμε σε ένα πεζοδρόμιο και δεν θα στραμπουλίσουμε το πόδι μας, θα οδηγήσουμε το αυτοκίνητό μας σε δρόμο και όχι σε γκρεμό.

"Sponsored links"

Η σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία δίνει τα μέσα, ας τα χρησιμοποιήσουν οι τοπικοί άρχοντες, δεν είναι ντροπή το να ζητήσουν και την βοήθεια των Πανεπιστημιακών, που δόξα το Θεό, ο τόπο μας διαθέτει αρκετούς, οι οποίοι σε οποιοδήποτε κάλεσμα καλοσυνάτα παρίστανται. Η Ένωσή μας, εκφράζει την λύπη της, για τον άδικο χαμό του νεαρού Χανιώτη ,αλλά και συγχρόνως καλεί τους βουλευτές του Νομού μας, συνεργαζόμενοι με τους αυτοδιοικητικούς, να δοθεί λύση στο πρόβλημα εδώ και τώρα. Δεν θέλουμε άλλα  θύματα, ας φτιάξουμε ασφαλή έργα.

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Μελάκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live