Συναντήσεις περιφέρειας για την χωροθέτηση του εργοστασίου απορριμμάτων

Κανένα σχόλιο

Μετά την ολοκλήρωση του ερευνητικού έργου του Πολυτεχνείου Κρήτης για την χωροθέτηση της κεντρικής ΟΕΔΑ ( Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων ) της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν τρεις συναντήσεις την Τρίτη 1/7/2008 και την Τετάρτη 2/7/2008 με εκπροσώπους των υποδεικνυόμενων από την μελέτη περιοχών : Βουρβουλίτης του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, Πάρτηρα Δήμου Αρκαλοχωρίου και Γενί Δήμου Ρεθύμνου.

m16-232724recycle2 Συγκεκριμένα την Τρίτη στις 10 το πρωί θα γίνει η συνάντηση υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα και σ΄ αυτήν έχουν κληθεί να συμμετέχουν η Νομάρχης Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ και ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας. Στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει η δεύτερη συνάντηση με την Νομάρχη, τον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ και τον Δήμαρχο Αρκαλοχωρίου. Την Τετάρτη στις 10 το πρωί θα γίνει η τρίτη συνάντηση υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα και σ΄ αυτήν έχουν κληθεί να συμμετέχουν ο Νομάρχης Ρεθύμνου, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ , ο πρόεδρος ΤΕΔΚ Ρεθύμνου και ο Δήμαρχος Λάμπης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live