Ανοικτή συζήτηση τη Δευτέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εξέγερση της νεολαίας

Κανένα σχόλιο

Η εξέγερση της νεολαίας με αφορμή τη δολοφονία του 15χρόνου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου αποκάλυψε για την ελληνική κοινωνία την κρίση που βίωνε και δημιουργήθηκε από 20 χρόνια νεοφιλελευθέρων πολιτικών. Καθώς επελαύνει η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι:  Ή θα αποφασίσει ότι θα είναι μια κοινωνία με μεγάλο κομμάτι του κόσμου στο περιθώριο, χαμηλά και ανασφαλή εισοδήματα για τους πολλούς, ιδιωτική παιδεία, υγεία και ασφάλιση, χωρίς ελευθέρους χώρους και χρόνο ή θα είναι μια κοινωνία ανοικτή όπου οι εργαζόμενοι, οι νέες και οι νέοι θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους στην εργασία, τη στέγη, τον ελεύθερο χρόνο, την υγεία, την παιδεία.

Η Τοπική Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει τη Δευτέρα, 8.00 το απόγευμα στην αίθουσα ΕΒΕ Χανίων, ανοιχτή συζήτηση με θέμα, «ΣΥΡΙΖΑ: Μαζί με την εξεγερμένη νεολαία. Συζητάμε για την κατάσταση, τις θέσεις μας και τη δράση μας» και καλεί τα μέλη, τους φίλους και κάθε δημοκράτη πολίτη των Χανίων να συμμετέχει.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live