Επαναληπτική Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Ν. Χανίων, προσκαλεί, τους βιοκαλλιεργητές και βιοκτηνοτρόφους των Χανίων, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 20.00, στην αίθουσα «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ), όπου θα πραγματοποιηθεί Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Ημερήσια διάταξη:

"Sponsored links"

  • Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.
  • Απαλλαγή του απερχόμενου Δ. Σ..
  • Εκλογές για νέο Δ.Σ. και εξελεγκτική Επιτροπή..

Σύμφωνα με το άρθρο 5, του καταστατικού, μέλη του Συνδέσμου, μπορούν να είναι όσοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων (φυτικής-ζωικής παραγωγής) ελέγχονται & πιστοποιούνται από έναν εκ των Οργανισμών Ελέγχου & Πιστοποίησης. Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στη Γ.Σ. πρέπει να έχουν προσκομίσει ή να προσκομίσουν Πιστοποιητικά Προϊόντων ή Συμμόρφωσης που εκδίδουν οι Οργανισμοί, με ημερομηνίες εν ισχύ.

Επίσης σύμφωνα με τα άρθρα 4 & 6 , δικαίωμα συμμετοχής στις Γ.Σ. & στις αρχιερεσίες , έχουν τα ταμιακώς εντάξει μέλη. Για το λόγο αυτό σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή είναι είκοσι (20) Ευρώ & η ετήσια εισφορά τριάντα (30) Ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής για υποψηφιότητες μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου 2009.

Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ.

Παγιαυλάς Νίκος

Πρόεδρος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live