Ανοιχτή εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού για τις παθήσεις του ανωτέρου πεπτικού με κεντρικό μήνυμα «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ»!

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και την αμέριστη συμπαράσταση της Ιατρικής Εταιρίας Χανίων, διοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση προς το κοινό με θέμα: «Συμπτώματα Ανωτέρου Πεπτικού» στις 8 Ιουλίου 2008 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χανίων, Λεωφόρος Κυδωνίας 29, στις 08/07/2008 και ώρα 19.30. Για το σκοπό της εκδήλωσης έχουν προσκληθεί οι διακεκριμένοι γαστρεντερολόγοι κ.κ.

Σαμωνάκης Δημήτριος – Επιμελητής Β’ Γαστρ/κής Κλινικής ΠΑ.Γ.Ν.Η., Ρουσομουστακάκη Μαρία – Επιμελήτρια Β’ Γαστρ/κής Κλινικής ΠΑ.Γ.Ν.Η. και Αναγνωστοπούλου Εύα – Επιμελήτρια Α’ Γαστρ/κού Τμήματος ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, οι οποίοι με απλό και κατανοητό τρόπο θα μιλήσουν για μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα των παθήσεων του ανωτέρου πεπτικού. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Ιατρός – Γαστρεντερολόγος κος Πασπάτης Γρηγόριος – Δ/ντής Γαστρ/κού Τμήματος ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

"Sponsored links"

peptiko Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία αποτελεί μια ουσιαστική ευκαιρία για το κοινό να ενημερωθεί από ειδικούς ιατρούς με απλό και κατανοητό τρόπο για μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα των παθήσεων του ανωτέρου πεπτικού που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, αλλά και την δυνατότητα πρόληψης αυτών.Μετά τις ομιλίες των επιστημόνων θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να θέσουν ερωτήσεις στους ομιλητές για θέματα που τους απασχολούν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει μία απλή & σύντομη εξέταση προληπτικού ελέγχου, σε όποιον το επιθυμεί, για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που σχετίζεται με το έλκος στομάχου. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Χανίων. Η εκδήλωση είναι μία ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας AstraZeneca.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live