Να σταματήσει η κατασκευή των γηπέδων τέννις – Πρώτη αναγκαιότητα η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου

Κανένα σχόλιο

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ προς υπουργο Αθλητισμόύ — Με πρόσφατη απόφαση της επιτροπής Σταδίου Χανίων, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ξεκίνησε να κατασκευάζει εντός του Εθνικού Σταδίου, με δικά του έξοδα, δύο γήπεδα τένις. Η κατασκευή των συγκεκριμένων γηπέδων γίνεται σε σημεία όπου πρέπει να γίνει η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων, το οποίο γνωρίζετε ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Γνωρίζετε την ιστορία του Εθνικού Σταδίου. Γνωρίζετε επίσης ότι εκατοντάδες αθλητές όλων των συλλόγων γυμνάζονται κάτω από κακές συνθήκες εξ’ αιτίας της σημερινής κατάστασης.

Ελπίδα όλων μας ήταν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου. Η ενέργεια, όμως, να δοθούν οι χώροι αυτοί σε ένα σύλλογο, χωρίς αντίστοιχη μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μας έχει προκαλέσει βαθιά ανησυχία.

"Sponsored links"

Κύριε Υπουργέ,

Το Εθνικό Στάδιο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σας ζητούμε να δώσετε εντολή να σταματήσει η κατασκευή των γηπέδων τένις. Είναι άμεση ανάγκη να πάρετε αποφάσεις για να προσδιοριστεί το χρονοδιάγραμμα της ολικής ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου σύμφωνα με την μελέτη των τεχνικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου είναι μια ανάγκη που έχει αναγνωρισθεί τόσο από την σημερινή, όσο και από προηγούμενες κυβερνήσεις και αρμόδιους Υπουργούς.

Ελπίζουμε να είστε εσείς αυτός που θα θέσει τον θεμέλιο λίθο αυτού του έργου για να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αθλητική νεολαία της πόλης μας.

Οι σύλλογοι

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

Α.Ο. ΙΩΝΙΑ 2000

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ο.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ

Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΑ

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live