Εκδήλωση για την οικονομική κρίση από την ΕΛΜΕ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η ΕΛΜΕ Χανίων διοργανώνει εκδήλωση- συζήτηση με θέμα: «Παγκοσμιοποίηση , οικονομική  κρίση και πείνα». Η εκδήλωση θα γίνει  στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου την  Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση είναι:

  • Ο Σταθάκης Γιώργος Οικονομολόγος στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • Ο Αγγέλης Γιάννης Οικονομολόγος-Δημοσιογράφος.
  • Η ΕΛΜΕ καλεί τους καθηγητές  να παραστούν στην εκδήλωση  και να συμμετέχουν στον διάλογο που θα ακολουθήσει μετά τις κεντρικές ομιλίες.
  • Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μανώλη Χορευτάκη.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live