Σήμερα ο καθηγητής Εγκληματολογίας Ιωάννης Πανούσης στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Μετά από εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Χανίων και απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, ο Δήμος Χανίων προσκάλεσε τον Καθηγητή της Εγκληματολογίας κ. Ιωάννη Πανούση ο οποίος και θα επισκεφθεί τα Χανιά στις 19 και 20 Αυγούστου 2008. Σήμερα Τρίτη 19 Αυγούστου και ώρα 19.00 ο κ. Πανούσης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων με θέμα «Η πρόληψη μας αφορά όλους».

Αύριο Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008 και ώρα 12.00 ο κ. Πανούσης θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Χανίων που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χανίων και στην οποία έχουν κληθεί να παραβρεθούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικ. Βεστάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημ. Ποντικάκης και ο αντινομάρχης Χανίων και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων κ. Κων. Γύπαρης του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Χανίων προεδρεύει ο Δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live