Προς τι οι ερωτήσεις στη Βουλή από τους βουλευτές μας;

Κανένα σχόλιο

Συχνά πυκνά στα ΜΜΕ οι βουλευτές μας βομβαρδίζουν με ερωτήσουν που κατέθεσαν στη βουλή προς κάθε αρμόδιο Υπουργό. Ερωτήσεις από την αντιπολίτευση όσο και από αυτούς του κυβερνώντος κόμματος για τα προβλήματα που από χρόνια αφορούν τον νομό μας. Ας αρχίσουμε από το νοσοκομείο. Ερωτήσεις από πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι ότι βρίσκεται σε χειρότερη θέση σήμερα. Εδώ υπάρχει διαφορά στο ποιος κάνει την ερώτηση. Εάν κατατίθεται από την αντιπολίτευση, εκεί, και το «γράψιμο» είναι και προς τον Χανιώτικο λαό από τον κάθε υπουργό.

Δεκάδες όμως και οι ερωτήσεις από τους βουλευτές της Ν.Δ. Πρόσφατα από τον κ. Βολουδάκη για το νοσοκομείο. Το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα η παιδιατρική κλινική να βρίσκεται υπό διάλυση καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, παρά τις υποσχέσεις των υπουργών, παραμένει ελάχιστο. Πολλές οι απαντήσεις αλλά και τα ΘΑ των εκάστοτε υπουργών. Μια κοροϊδία τόσο στο πρόσωπό των βουλευτών και κατ’ επέκταση στο Χανιώτικο Λαό. Προ ημερών ο κ. Νικηφοράκης έκανε ερώτηση για το σταθμό χωροφυλακής του Πλατανιά. Το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι ΘΑ όπως και σ’ άλλες τέτοιες ερωτήσεις για άλλους σταθμούς. Τα Κεραμιά ακόμα περιμένουν την επάνδρωση τώρα και χρόνια. Τα «ΘΑ» ο Χανιώτικος λαός τα έχει «χορτάσει».

"Sponsored links"

Έχει γνωρίσει πολλάκις το σ’ ερωτώ μ’΄απαντάς, σας γνωστοποιώ το ΘΑ του τάδε Υπουργού και εσύ, να μένεις να διερωτάσαι, γιατί αυτή η κοροϊδία; Γιατί οι «άσφαιρες» αυτές ερωτήσεις όταν καταλήγουν πάντα στα ΘΑ; Προχθές στη Βουλή ο κ. Μαρκογιαννάκης έθεσε από βήματος το θέμα εφετείου αλλά γιατί μέχρι σήμερα η σιωπή. Ερωτήσεις που αφορούν το Νομό μας για Υγεία – Παιδεία – Εφετείο – Βιολογικοί Καθαρισμοί, Νότιος Οδικός άξονας – ΟΚΑΝΑ, επάνδρωση της ΕΛΑΣ με προσωπικό.

Πολλές οι ληστείες με πρόσφατη την ληστεία σε τράπεζα των Χανίων. Ερωτήσεις που χρονίζουν χωρίς λύσεις χρόνια τώρα. Λύσεις που υποσχέθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή. Λύσεις όμως που μας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στους δρόμους από μια Κυβέρνηση που τους χρωστά χρήματα. Συνδικάτα στους δρόμους. Κάθε μέρα και μια διαδήλωση. Κατηγορίας από τους πρώην και νυν βουλευτής της Ν.Δ. και ειδικά του Νομού μας για τα μη λυθέντα από τα ΠΑΣΟΚ προβλήματα. Ποιος ο σκοπός σας με τις ερωτήσεις σας στον κάθε Υπουργό; Νομίζω ότι ο Χανιώτικος Λαός θα εκτιμήσει κάποιες θετικές πράξεις σας για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Σήμερα, όσο και χθες, ισχύει το ψεκάστε, σκουπίστε και τελειώσαμε… Μήπως αυτό είναι το πρόσχημα των ερωτήσεών σας;

Στον τοπικό τύπο διαβάσαμε για τις επιφυλάξεις του κ. Βολουδάκη για την υλοποίηση των υποσχέσεων του κ. Υπουργού για το νοσοκομείο μας. Γιατί άραγε; Δε μας προβληματίζει αυτό;

Νίκος Βαβουράκης

Υ.Γ. Οι αγώνες έχουν δύο πλευρές: νικητές ή ηττημένους

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live