Συλλήψεις για κατοχή πολεμικού υλικού

Κανένα σχόλιο

Από αστυνομικούς του ΤΑ Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΕΙΔΑΣΥΔΕ Χανίων, του ΑΤ Σούδας και άνδρες του ΤΑΕ Χανίων, συνελήφθη ένα άτομο ημεδαπό διότι σε γενόμενη κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε εξωτερικό χώρο αυτής:

Α) δύο κυνηγετικά δίκαννα χωρίς ΑΚΚΟ και β) 27 φυσίγγια πιστολίου διαμ. 9ΜΜ. Στη συνέχεια εντός της οικίας του βρέθηκε ένα ξυλοκοπτικό μηχάνημα το οποίο είχε κλαπεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 28/3/2008 από ανασφάλιστη θήκη στην τοποθεσία «Μυγιανά» του Δ.Δ. Δρακώνα του Δήμου Κεραμειών μαζί με 37 αρνιά από περιφραγμένο χώρο. Το ξυλοκοπτικό μηχάνημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για εντοπισμό τυχόν συνεργών του, του τόπου και του μέσου διάθεσης των κλαπέντων ζώων.

"Sponsored links"

Εξάλλου από Αστυνομικούς του ΤΑ Χανίων συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-5-2008 στα Χανιά ένα άτομο ημεδαπό διότι βρέθηκε να κατέχει εντός του ΙΧΕ αυτοκινήτου του, το οποίο οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης α) ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους λάμας 8 εκατοστών και συνολικό είκοσι και β) ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκος λάμας δέκα εκατοστών και συνολικό είκοσι δύο τα οποία και κατασχέθηκαν. Ενεργείται προανάκριση.

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών με τραυματισμό

Όπως καταγγέλθηκε από ΑΤ Χανίων τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-5-2008 στα Χανιά επτά άτομα αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα δύο εξ’ αυτών να τραυματιστούν ελαφρά από γρονθοκοπήματα και δύο ακόμη να τραυματιστούν σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο. Μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη μαθητή για παράνομη οδήγηση

Από αστυνομικούς του ΤΤ Χανίων συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-5-08 ένας μαθητής Γυμνασίου διότι κατελήφθη να οδηγεί, στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγού, δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει από κοινού με άλλο άτομο γνωστών στοιχείων τις πρώτες πρωινές ώρες της 30/5/07 από την πόλη των Χανίων και επί της οποίας είχαν τοποθετήσει πινακίδα κυκλοφορίας που ανήκει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας άλλου ατόμου. Από το ΤΑ Χανίων ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη για κατοχή εκρηκτικών υλών

Την 11.30 ώρα της 16-5 στην τοποθεσία Σελλια του ΔΔ Ροδωπού του Δήμου Κολυμβαρίου Χανίων, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του ΤΑ Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΕΙΔΑΣΥΔΕ και άνδρες του ΤΑΕ Χανίων στο ποιμνιοστάσιο ενός ατόμου ημεδαπού όπου σε αυτοσχέδια αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Α) επτά κοινού πυροκροτητές

Β) εκρηκτική ύλη αιμμωνιοδυναμίτιδας βάρους 450 γραμ.

"Sponsored links"

Γ) ακαριαία θρυαλλίδα μήκους 28 εκατοστών.

Δ) τέσσερα κομμάτια βραδύκαυστης θρυαλλίδας μήκους 217-340-37 και 309 εκατοστών αντίστοιχα

Ε) 19 φυσίγγια CAL 12

Στ) χόνδροι (σκάγια) κυνηγετικού όπλου βάρους 70 γραμμαρίων και

Ζ) ταινία συσκευασίας χαρτοκιβωτίου χρώματος καφέ

Ο δράστης προσήλθε αυθόρμητα στο ΤΑ Χανίων και συνελήφθη.

Σύλληψη για αιματηρή συμπλοκή

Από αστυνομικούς του ΤΑ Χανίων συνελήφθη τις απογευματινές μώρες της 16-5-08 στα Χανιά ένα άτομο ημεδαπό, διότι προξένησε αρχικά με μπουκάλι θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο αλλοδαπού ατόμου και στη συνέχεια τον έπληξε δύο φορές με πτυσσόμενο μεταλλικό χαρτοκόπτη, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύλληψη για κατοχή ηρωίνης

Από αστυνομικούς του ΤΑ Χανίων συνελήφθη ένα άτομο ημεδαπό διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία- φιξάκι με ποσότητα ηρωίνης βάρους (0,5) γραμμαρίου περίπου.

Κλοπές

Όπως καταγγέλθηκε στο ΑΤ Βάμου την 22.00 ώρα της 18-5-08 στο Κόκκινο Χωριό του Δήμου Βάμου Χανίων, τέσσερα άγνωστα άτομα, αφού διέρρηξαν δύο οικίες των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, αφαίρεσαν συνολικά κατά δήλωσή τους:

  • Ένα κινητό τηλέφωνο
  • Μία κάμερα
  • Μια φωτοκάμερα
  • Μια γυναικεία τσάντα
  • Ένα ζευγάρι κιάλια
  • Μια φωτογραφική κάμερα

Κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από του ιδιοκτήτες της μιας οικίας , οι οποίοι επέστρεφαν εκείνη την ώρα. Οι δράστες προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία συνεπλάκησαν μαζί τους με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν ελαφρές σωματικές βλάβες και φθορές στο ΙΧΕ αυτοκίνητο τους. Από το ΑΤ. Βάμου ενεργείται προανάκριση ενώ οι δράστες που διέφυγαν με αγνώστου τύπου επβατικό όχημα αναζητούνται.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live