Εκδήλωση του Δήμου Σούδας για την επέτειο της ρίξης της βόμβας στη Χιροσίμα

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Σούδας με αφορμή την εξηκοστή μαύρη επέτειο της ρίψης της βόμβας στη Χιροσίμα, διοργανώνει ένα σημαντικό πολιτικό, πνευματικό και καλλιτεχνικό γεγονός την Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Ναυτταθλητικό Κέντρο Σούδας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • Ομιλία για όλους τους κινδύνους της πυρηνικής πραγματικότητας από το συγγραφέα και δημοσιογράφο Δημήτριο Κακαβελάκη
  • Ανάγνωση ποιημάτων του πνευματικού δημιουργού Μιχάλη Περιστεράκη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. Μιχάλη Αεράκη.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live