Ενημερωτική εκδήλωση για τους κινδύνους της κινητής τηλεφωνίας (και πως αντιμετωπίζονται….)

Κανένα σχόλιο

Ανακαλύψατε άλλη μια (καμουφλαρισμένη σε θερμοσίφωνα, ή καμινάδα η….ο,τιδήποτε άλλο) κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του γείτονα; Προβληματίζεστε για τις συνέπειες της χρήσης κινητού τηλεφώνου στην υγεία τη δική σας και των παιδιών σας; Εχετε διάθεση να κινητοποιηθείτε και ψάχνετε πληροφορίες, επαφές και συμμάχους;

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 8.00 μ.μ. έχουμε την ευκαιρία στο Τ.Ε.Ε. (Νεάρχου) να συναντηθούμε, να ενημερωθούμε και να συντονίσουμε τους αγώνες μας, στην εκδήλωση που οργανώνει η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ με θέμα:

"Sponsored links"

«Οι κίνδυνοι της κινητής τηλεφωνίας για την υγεία μας και πως τους αντιμετωπίζουμε»

Ομιλητές: Κώστα Διάκος – δικηγόρος, νομικός περιβάλλοντος

Χρήστος Γεωργίου –βιοχημικός, καθηγητής Παν/μίου Πατρών

Να είμαστε όλοι-ες εκεί!

ΥΓ.: Το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου θα γίνουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Ρέθυμνο και Κίσσαμο, ενώ την Τρίτη 3/12/08 το πρωί στα δικαστήρια Χανίων εκδικάζεται η μήνυση κατοίκων της Κισσάμου για κεραίες μέσα στην πόλη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live