Συγχαρητήριο μήνυμα Μ. Σκουλακη προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης έστειλε σήμερα συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σκουλάκης αναφέρει στο μήνυμα του:

APOTELESMATA «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Νομού Χανίων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, ευχόμενος παράλληλα να έχουν καλή επιτυχία στις σπουδές τους.Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους αυτούς που δεν πέτυχαν της είσοδο τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προτρέποντας τους να μην το βάλουν κάτω και με πίστη στις δυνάμεις τους να συνεχίσουν την προσπάθεια, έχοντας στο μυαλό τους πως οι κόποι πάντα αμείβονται.Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις οικογένειες των υποψηφίων, ανεξάρτητα αν πέρασαν ή όχι, για το μεγάλο αγώνα υποστήριξης και συμπαράστασης που έδωσαν, βρισκόμενοι ηθικά και υλικά κοντά στα παιδιά τους και στην προσπάθεια αυτών για είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live