Φωνή αγωνίας πατέρα προς κάθε αρμόδιο

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντή, ξημερώματα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2006 ληστές μπήκαν στο κατάστημα της Α ΤΕ Καλυβών Δήμου Αρμένων και με την βοήθεια χωματουργικού μηχανήματος αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο και έγιναν άφαντοι. Με συνοπτικές διαδικασίες συλλαμβάνονται 8 νεαροί κάτοικοι της περιοχής και προφυλακίζονται μέχρι να αποδειχτεί, με εργαστηριακές αναλύσεις και άλλα στοιχεία, ότι οι νεαροί, μεταξύ αυτών και ο γιος μου, δεν έχουν σχέση με την ληστεία. Μερικούς μήνες μετά την σύλληψη τους οι οκτώ αποφυλακίζονται αλλά η κατηγορία παραμένει μέχρι και σήμερα παρά το ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία.

Έχει γραφτεί στις εφημερίδες, και γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η αστυνομία προέβη σε άμεσες και βιαστικές συλλήψεις κάτω από την πίεση της σοβαρότητας της ληστείας. Σε λίγο συμπληρώνονται δύο χρόνια από το συμβάν της ληστείας και εμείς περιμένουμε ακόμα την εκδίκαση ή την απευθείας απαλλαγή των κατηγοριών που βαρύνουν άδικα το παιδί μας. Στο σπίτι μας περνούμε ένα ψυχικό δράμα ενώ παράλληλα υπομένουμε ένα Γολγοθά οικονομικής δυσκολίας, αφού έχουμε χρεωθεί για να δώσουμε τις υπέρογκες, για τις οικονομικές μας δυνάμεις, εγγυήσεις για την αποφυλάκιση του παιδιού μας.

"Sponsored links"

Αν υπάρχει κράτος, και δεν είναι απρόσωπο αλλά εκφράζεται από κάποιους συγκεκριμένους αρμόδιους δικαστικούς, ζητώ την άμεση παρέμβαση τους για ενεργοποίηση της υπόθεσης και απόδοση δικαιοσύνης. Αυτή η επιστολή είναι η μόνη ελπίδα που έχω για να εισακουστώ. Απευθύνομαι στο κράτος δικαίου και τους λειτουργούς του. Μην παρατείνετε άλλο την βασανιστική προσμονή μας για απαλλαγή του παιδιού μας από άδικες κατηγορίες.

Με εκτίμηση

Ματσαμάκης Γιάννης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live