Ενημερωτική ημερίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Π.Κ.

Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια του Έργου «Ενίσχυση Σπουδών Πληροφορικής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης» στις 25 Αυγούστου 2008 και ώρα 10:00 π.μ. στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) – Αλσύλλιο Αγροκηπίου, Χανιά. Το αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου, το οποίο είναι ενταγμένο στο 2ο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).

Στο φυσικό αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνονται:

"Sponsored links"

  • Η αναμόρφωση των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών με στόχο την επικαιροποίηση και βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων σπουδών
  • Η βελτιστοποίηση των γνωστικών αντικειμένων λαμβάνοντας υπόψη τις νέες μακροπρόθεσμές τάσεις της βιομηχανίας αλλά και την έρευνα
  • Η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, του στρατηγικού σχεδιασμού και της προβολής του Τμήματος μέσω της ανάπτυξης και αξιοποίησης κατάλληλων συστημάτων λογισμικού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live