Στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Χανίων ο δημοσιογράφος Μιχ. Γρηγοράκης

Κανένα σχόλιο

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εδώ και μια βδομάδα περίπου βρίσκεται ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, λαογράφος και ιστορικός ερευνητής Μιχάλης Γρηγοράκης. Ο δημοφιλής Χανιώτης υπήρξε θύμα αιφνίδιου ατυχήματος που επήλθε από πτώση καθώς περπατούσε. Αρχικά δεν αισθάνθηκε καμμιά απολύτως όχληση, εργάστηκε κανονικά, αλλά την επομένη εισήλθε εκτάκτως στο Νοσοκομείο σχεδόν διαλυμένος. Υποβλήθηκε, όπως μας πληροφορούν, σε χειρουργική επέμβαση, για να του αφαιρεθεί αιμάτωμα από τον εγκέφαλο και έκτοτε, όπως έκανε σ’ όλη του τη ζωή, παλεύει γενναία.

Και ενώ αρχικά θεωρήθηκε πως είχε χάσει την μάχη, οι ελπίδες αναπτερώνονται και από τις φροντίδες των ιατρών, αλλά και από την πορεία της νοσηλείας. Ο Μιχάλης Γρηγοράκης έχει ενσωματωθεί στην Χανιώτικη Συνείδηση, είναι, εδώ και πολλά χρόνια, δημόσιο πρόσωπο και εκ των πραγμάτων δεν ανήκει στην σιωπή.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live