Ισχυρή παρουσία της ΑΝΕΚ Lines στις ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις

Κανένα σχόλιο

Δυναμική και άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη, όπως η πρόσφατη ΙΤΒ Βερολίνου, που αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη έκθεση της τουριστικής βιομηχανίας στον κόσμο. Η ΑΝΕΚ έχει ισχυρή παρουσία σε ετήσια βάση σε περίπου 30 εκθέσεις, σε δέκα χώρες, όπως : Γερμανία, Αυστρία, Ιταλίας, Ελβετία, Ολλανδία, Πολωνία κλπ.

Στο εντυπωσιακό & φιλόξενο περίπτερο της ΑΝΕΚ, στην ΙΤΒ του Βερολίνου, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κος Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος Γιάννης Κοφίνης, οι επισκέπτες, οι συνεργάτες και οι φίλοι της εταιρείας ενημερώθηκαν για τα δρομολόγια κυρίως της Αδριατικής, καθώς επίσης, των Κυκλάδων, του Β.Αιγαίου αλλά και της Κρήτης, τις εταιρικές προσφορές, καθώς και τις υψηλές παρεχόμενες υπηρεσίες της ΑΝΕΚ.

"Sponsored links"

Η ΑΝΕΚ LINES, με την επιβράβευσή της, ως η Καλύτερη εταιρεία της χρονιάς 2008 για την επιβατηγό Ναυτιλία, από τους Lloyd’s List, με αυθεντική κρητική φιλοξενία, υψηλές ταξιδιωτικές προδιαγραφές, διαρκή προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, συμβάλλει ουσιαστικά μέσα και από την συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές Εκθέσεις στην προώθηση και την τόνωση του τουρισμού της Ελλάδας και της Κρήτης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live