Δήλωση του Νότη Ψυλλάκη, επίτιμου προέδρου του Α.Ο. Χανιά για την δραστηριοποίηση της επιτροπής ανακατασκευής του Ε.Σ. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Χαιρετίζω ως ένα πολύ θετικό δείγμα των αντανακλαστικών της τοπικής μας κοινωνίας, τη σύσταση και την δραστηριοποίηση της Επιτροπής των σωματείων για την ολική ανακατασκευή του Ε.Σ. Χανίων. Είναι ντροπή για τα Χανιά, αντί για ένα σύγχρονο στάδιο – στολίδι της πανέμορφης πόλης μας, να έχουμε πλέον ένα βοσκότοπο. Οι γενικόλογες υποσχέσεις και η διαρκής χρονική μετατόπιση της υλοποίησης τους κάθε άλλΟ παρά ικανοποιούν τις προσδοκίες μας.

Στα έξi σωματεία της Επιτροπής πρέπει άμεσα και χωρίς υστεροβουλία να προστεθούν και όλα τα υπόλοιπα της πόλης μας. Η λογική του διαίρει και βασίλευε δεν πρέπει να βρει αποδέκτες. Το αίτημα της ολικής ανακατασκευής του Σταδίου είναι παλαϊκό και παλαϊκή πρέπει να είναι και η υποστήριξή του.

"Sponsored links"

Φυσικά, όποιος θέλει να κόψει τριαντάφυλλα δεν πρέπει να φοβάται τ’ αγκάθια….

Νότης Ψυλλάκης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

Επίτιμος Πρόεδρος του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live