Παγκρήτιος διαγωνισμός μαντινάδας

Κανένα σχόλιο

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαρασού «Ο Άγιος Ευστάθιος» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς» προκηρύσσει Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας με θέμα: «Ανεμόμυλοι».

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Κρητικοί ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν έως πέντε (5) μαντινάδες .Είναι αυτονόητο ότι οι μαντινάδες θα πρέπει να είναι γραμμένες στην Κρητική ντοπιολαλιά.
  • Οι μαντινάδες πρέπει να είναι αδημοσίευτες.
  • Οι μαντινάδες θα αποστέλλονται σε ένα αντίγραφο μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα(Ονοματεπώνυμο , διεύθυνση και τηλέφωνο) στην διεύθυνση:

"Sponsored links"

Παχιαδάκης Κωνσταντίνος, Κάσου 22, ΤΚ 71305, Ηράκλειο

Εναλλακτικά μπορούν να αποστέλλονται με Fax στο: 2810-390050 ή με e-mail στο: info@haraso.gr / Τηλ. Επικοινωνίας: 6974387734 (Παχιαδάκης Κωστής) / 6977015400 (Λαγουδιανάκης Κωστής)

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην Κριτική Επιτροπή για το αδιάβλητο του Διαγωνισμού.

  • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων (σφραγίδα ταχυδρομείου) 16 Ιουλίου 2008.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από τους διακεκριμένους στιχουργούς του Σύλλογου Κρητών Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς»: Αντωνία Μηλογιαννάκη, Παπά Στεφανή Νίκα, Σταύρο Φωτάκη, Φωτεινή Κουνελάκη, Κυριάκο Καραγιώργη. Θα δοθούν τρία (3) Βραβεία με χρηματικό έπαθλο και έπαινοι στις μαντινάδες που θα συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία. Η Απονομή των Βραβείων θα γίνει στη διάρκεια ειδικής Εκδήλωσης το Σάββατο 16 Αυγούστου 2008 στο Χαρασό, Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Γουβών Ηρακλείου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live