Εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης διοργανώνει εκδρομή στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα στα Ανώγια την Κυριακή 13 Ιουλίου 2008 στις 4.00μμ με αφετηρία την πλατεία Αγοράς στα Χανιά και επιστροφή στις 1 το βράδυ της ίδιας μέρας. Το Αστεροσκοπείο Σκίνακα προσφέρει μέρες ελεύθερης επίσκεψης κοινού κάθε χρόνο. Δίδεται η δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν μια πρώτη γνωριμία της λειτουργίας του Αστεροσκοπείου, να πληροφορηθούν για τα τελευταία επιτεύγματα στην Αστροφυσική και να παρατηρήσουν από το τηλεσκόπιο. Ο Σύλλογος έχει ναυλώσει λεωφορείο για την μεταφορά των επισκεπτών στο Αστεροσκοπείο.

3asteroskopio2 Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας στον Χρήστο Σωτηρόπουλο στο 6973391504 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@sfak.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου. Λόγω χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο υψόμετρο του Αστεροσκοπείου Σκίνακα, προτείνουμε να είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live