Συμμετοχή του Νομού Χανίων στο 2ο φεστιβάλ ελαιολάδου και ελιάς

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων σε συνεργασία με την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Χανίων και με σκοπό να τιμήσουν, να αναδείξουν και να προβάλουν την προσφορά και την προσπάθεια των Χανιωτών Ελαιοπαραγωγών, των ιδιοκτητών Ελαιοτριβείων και των Τυποποιητών στον κλάδο της ελιάς και του ελαιολάδου θα συμμετάσχουν, από κοινού στο 2ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10, 11 Μαΐου 2008 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.

Η Τ.Ε.Δ.Κ. και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων καλούν όλους τους Χανιώτες που παράγουν, τυποποιούν και συσκευάζουν ελαιόλαδο, ελιές ή άλλο προϊόν με βάση το λάδι να προσφέρουν τα προϊόντα τους ώστε να παρουσιαστούν στο περίπτερο του Νομού, χωρίς κανένα χρηματικό κόστος.

"Sponsored links"

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Χανίων: 28210 87031
Αναπτυξιακή Ν. Χανίων Α.Ε.: 28213 40217.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live